Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-02@05:54:24 GMT

کارکنان «برکت» واکسن چینی سینوفارم زده‌اند؟

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۶۵۲۱۹

کارکنان «برکت» واکسن چینی سینوفارم زده‌اند؟

 طی روزهای گذشته و در ادامه شایعات علیه واکسن‌ کوو ایران برکت، برخی مدعی شدند که به مدیران و کارکنان شرکت برکت، واکسن سینوفارم زدند.

این شایعه از همان ساعات اول با تکذیب مدیر روابط عمومی ستاداجرایی فرمان حضرت امام(ره) روبرو شد.

واقعیت این است که هلدینگ برکت دارای ۵۰ مدیر و کارمند است که همه آن‌ها به صورت داوطلبانه واکسن برکت دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این شایعه از کجا درآمد؟

از آن جایی که وظیفه تامین واکسن کارمندان شرکت‌های دارویی برعهده سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران است، این سندیکا برای ۱۰۰ شرکت دارویی در کشور از وزارت بهداشت درخواست واکسن می‌دهد و این وزارتخانه برای تمام پرسنل این شرکت‌ها، واکسن چینی سینوفارم تهیه می‌کند.

در بین این حدود ۱۰۰ شرکت دارویی، ۱۲ شرکت زیرمجموعه برکت قرار داشتند که برای آن‌ها نیز واکسن سینوفارم درنظر گرفته شد. از ۳۶۰۰ پرسنل  این ۱۲ شرکت نیز حدود ۶۰۰ نفر واکسن چینی تزریق کردند و ۳۰۰۰ نفر دیگر اعلام کردند تا زمان دریافت واکسن ایرانی برکت منتظر می‌مانند.

پیش از این نیز برخی کاربران با استفاده از فوتوشاپ شایعه‌ای را علیه رئیس مرکز اطلاع رسانی ستاداجرایی فرمان امام(ره) راه انداخته بودند.

از سوی دیگر وظیفه تامین واکسن کارمندان شرکت‌های دارویی، بر عهده سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران است که برای  ۳۶۰۰ کارمند شرکت‌های زیرمجموعه برکت واکسن چینی تهیه کردند اما از این تعداد حدود ۶۰۰ نفر واکسن سینوفارم دریافت کردند و ۳۰۰۰ کارمند دیگر درخواست واکسن ایرانی برکت دادند.

4747

کد خبر 1550132

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: واکسن ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود

آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن آن علیه ویروس کرونا می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده است، این غول داروسازی به دلیل ادعای اینکه واکسن آن که با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است در ده‌ها مورد باعث مرگ و آسیب‌های جدی شده است، به همین دلیل در یک دادخواست دسته‌جمعی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وکلا می‌گویند که واکسن عوارض جانبی ایجاد کرد که تأثیر مخربی بر تعداد از انسان‌ها داشته است.

براساس گزارش الشرق الاوسط، اولین پرونده علیه آسترازنکا سال گذشته توسط پدر دو فرزند، جیمی اسکات، که پس از دریافت این واکسن در آوریل ۲۰۲۱ دچار خونریزی مغزی شد، به دادگاه ارائه شد. آسترازنکا این دعاوی را به چالش می‌کشد، اما در یک سند قانونی که در فوریه به دادگاه عالی ارائه شد، پذیرفت که واکسن این شرکت علیه کروناویروس در مواردی، باعث ایجاد لخته خون و کاهش پلاکت خوان در افراد شده است.

۵۱ پرونده علیه آسترازنکا در دادگاه عالی مطرح شده است که قربانیان و بستگان آنها خواهان غرامتی به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند هستند. اعتراف آسترازنکا که در دفاع قانونی از پرونده دادگاه عالی آقای اسکات بیان شد، در پی کشمکش‌های حقوقی شدید صورت گرفت. اگر شرکت دارو گواهی دهد که واکسن در موارد خاص قانونی باعث بیماری جدی و مرگ شده است، این می‌تواند منجر به پرداخت خسارت شود.

آسترازنکا در پاسخ نامه‌ای که در می ۲۰۲۳ به وکلای آقای اسکات ارسال شده است، ادعا کرد که واکسن در سطح کلی باعث لخته شدن خون نمی‌شود. اما در یک سند قانونی که در فوریه به دیوان عالی ارائه شد، این شرکت گفت: مشخص شده است که واکسن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث ایجاد لخته خوان شود. مکانیسم علت ناشناخته است. علاوه بر این، در غیاب واکسن آسترازنکا (یا هر واکسنی) نیز لخته می‌تواند ایجاد شود. در مقابل وکلا استدلال می‌کنند که واکسن آسترازنکا در افزایش سرعت لخته خوان بسیار فعال عمل کرده است، چیزی که شرکت به شدت آن را رد می‌کند.

چند ماه پس از معرفی واکسن آسترازنکا، دانشمندان عوارض جانبی بالقوه جدی را شناسایی کردند. سپس توصیه شد که یک واکسن جایگزین به افراد زیر چهل سال داده شود، زیرا خطر واکسن آسترازنکا بیشتر از آسیب ناشی از ویروس کرونا است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • زندگی سخت است اما مدیرعاملی سخت‌تر!
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • تحصن و اعتراض کارکنان شرکت پخش فراورده های نفتی تهران
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود